top of page

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ
ΕΞΟΔΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
για αγορές άνω
των 23,00€

3.png

Όλοι οι άνθρωποι – πλούσιοι, φτωχοί, υγιείς, ασθενείς, αυτοί που αγαπάνε και αυτοί που μισούνε – έχουνε το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης. Την ανάγκη της προσωπικής ανάπτυξης. Της εξέλιξης. Της ανανέωσης. Μερικοί ξεκινάνε μια καινούρια ζωή αγοράζοντας ένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο· άλλοι αγοράζοντας ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ή πηγαίνοντας στο κομμωτήριο αλλάζοντας κούρεμα. Εμείς, ξεκινάμε με το ΛΟΓΟ. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι η σπουδαιότερη κίνηση που έχετε κάνει εδώ και καιρό για να λύσετε αυτό που θεωρείτε πρόβλημά σας: ΤΟ ΒΑΡΟΣ. Το λάθος που κάνατε ως τώρα είναι το ίδιο που κάνει και η μισή ανθρωπότητα στην προσπάθειά της να λύσει ένα πρόβλημα: λειτουργεί παρορμητικά και δίχως καμία στρατηγική. Συνήθως – όταν αναζητάμε την αλλαγή – ξεκινάμε από έξω προς τα μέσα. Μας ενδιαφέρει, δηλαδή, κυρίως να εξαλείψουμε το σύμπτωμα, να το κάνουμε να μην φαίνεται και όχι να εξερευνήσουμε το αίτιο. Η κίνηση που θα κάνουμε εδώ μαζί σε αυτό το βιβλίο αρχίζει από μέσα μας και πάει προς τα έξω. Η πραγματική αλλαγή ξεκινάει εκ των έσω.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ
ΕΞΟΔΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
για αγορές άνω
των 23,00€

Το βιβλίο αυτό δεν είναι μόνο για το γάμο, είναι για την προετοιμασία, για την αληθινή αγάπη, αλλά και για όλες τις «αγάπες-απάτες» που διασταυρώνονται στο δρόμο μας. Είναι, επίσης, για το φόβο της αλλαγής, για τον παλιμπαιδισμό και για τη μητρική αγάπη χωρίς όρια. Είναι ένα βιβλίο για τους ναρκισσιστικούς έρωτες, αλλά και για το Μυστήριο. Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε, θα το απολαύσετε. Αν πάλι είστε «ελεύθεροι» ή απέχετε πολύ από το βήμα της «παντρειάς», διαβάζοντας, θα προπαρασκευαστείτε. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, θα αναζωογονηθείτε. Και, αν είστε διαζευγμένοι, θα αποκτήσετε μία καινούρια προοπτική. Πρόκειται για ένα «κείμενο-κουφέτο» που αποτελείται από εφτά κεφάλαια, όσα είναι και τα κουφέτα μιας μπομπονιέρας: ο μονός τους αριθμός συμβολίζει πάντοτε το αδιαίρετο του ζευγαριού. Στο περιεχόμενο του βιβλίου ακολουθείται η ίδια συνταγή: το πρώτο μέρος είναι τόσο «τραγανό», όσο και η επικάλυψη του γαμήλιου ζαχαρωτού. Το κύριο μέρος αντιστοιχεί στη «γέμιση», και, όπως ο ψημένος «σκληρός» καρπός που εμπεριέχει κάθε κουφέτο φανερώνεται στο τέλος, έτσι και η καρδιά του παρόντος βιβλίου ξεπροβάλλει στο τελευταίο μέρος.

2.png
Ζούσε κάποτε ένα βατράχι που είχε άφθονα τα πάχη. Του άρεσαν οι ζουμερές μυγούλες και οι ν

Η ιστορία ενός χαριτωμένου
παχουλού βατράχου
που αποφασίζει να κόψει τις λιχουδιές

Η Χριστίνα Σεραφείμ έγγραψε και εικονογράφησε την ιστορία  ενός χαριτωμένου παχουλού βατράχου που αποφασίζει να κόψει τις λιχουδιές. Πολύ σύντομα όμως χάνει τη χαρά του και έτσι προσπαθεί να βρει μια άλλη λύσει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Το βιβλίο είναι ένα μικρό έργο τέχνης, μιας και η κάθε σελίδα του δημιουργήθηκε από την ίδια συγγραφέα με την τεχνική του κολλάζ και είναι ζωγραφισμένη στο χέρι με ακουαρέλα. Είναι ιδανικό για πολύ μικρές ηλικίες (2+) εξαιτίας των ζωντανών χρωμάτων και για μεγαλύτερα παιδιά που θα διασκεδάσουν τόσο με τις εικόνες όσο και με τις ρίμες-ομοιοκαταληξίες του κειμένου και τα μηνύματα που κρύβει.

Ένα βραβευμένο παιδικό βιβλίο
για μικρούς και μεγάλους
απο την Καρολίνε Κερ

Και φυσικά η Φλωρεντίνη θα συμμάζευε το δωμάτιό της, θα βούρτσιζε τα δοντια της -

μέχρι και κουνουπίδη θα έτρωγε.

Αν βέβαια... αν σε όλ' αυτά δεν την εμπόδιζε το απολύτως προσωπικό της Γου-γου-γουρουνόσκυλο

Ζούσε κάποτε ένα βατράχι που είχε άφθονα τα πάχη. Του άρεσαν οι ζουμερές μυγούλες και οι ν
Παύλος Κ. Λαζάνης Ιωάννου.png

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο με πολλές φανταστικές ιστορίες και
μικρά ψυχογραφήματα

Η ανάγκη για μοίρασμα κάθε εμπειρίας που ζει ο άνθρωπος είναι όχι μόνο ψυχολογική αλλά και ένας λόγος συνάντησης με τον άλλο, με ζητούμενο πάντα την αγάπη - θυσία που υπάρχει μέσα σε αυτό το μοίρασμα. Οι παρούσες σύντομες διηγήσεις αποτελούν έναν απλό τύπο ψυχογραφήματος, κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας, είναι κωμικοτραγικές αλλά και γλυκόπικρες όπως άλλωστε και η ίδια η ζωή. Χαρίζουν στον αναγνώστη μια ευσύνοπτη εικόνα διαφόρων περιστατικών που ίσως κάποιος να έχει γευτεί. Ο συγγραφέας αποδομεί με έναν δικό του τρόπο την όποια σκληρή και γεμάτη ταλαιπωρία πραγματικότητα στις μικρές του ιστορίες και ο σύντομος σχολιασμός εντός τους έχει στόχο να προβληματίσει τους αναγνώστες με μια ανάλαφρη διάθεση.

Μια υπέροχη ποιητική συλλογή που νοηματοδοτεί την επιστροφή του ανθρώπου στον Θεό

Black and White Minimalist MemoirInspirational Book Cover (4).png

Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω από τις Εκδόσεις Τσιτουρίδης

  • · τηλεφωνικά μέσα από τις γραμμές 2310225164 / 6983518038

  • · μέσω της ιστοσελίδας μας www.Tsitouridis.com, όπου μπορείς να κάνεις σύνδεση και αγορά online

  • · μέσω e-mail στο tsitouridisbooks@gmail.com (παρακαλούμε μην ξεχνάτε να καταγράφετε τα πλήρη στοιχεία σας)

  • · με αγορά απευθείας από το κεντρικό κατάστημα των Εκδόσεων Τσιτουρίδης, στην οδό Μητροπόλεως 15, 54624 Θεσσαλονίκη

Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

· ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5222-087872-590

IBAN: GR27 0172 2220 0052 2208 7872 590

 

· ΕΘΝΙΚΗ: 378-3574-0400

IBAN: GR44 01103780000037835740400

 

· EUROBANK: 0026.0736.19.0100146813

IBAN: GR51 02607360000190100146813

bottom of page