Συγγραφείς

Χριστίνα Σεραφείμ
DSC_2399.jpg

Η Χριστίνα Σεραφείμ είναι αριστούχος Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου και σπούδασε Γερμανική Λογοτεχνία, Ψυχολογία και Παιδαγωγική. Καλεσμένη ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια της αρέσει να μιλάει για την τέχνη, το ρομαντισμό και την παθολογική αγάπη. Είναι ερωτευμένη με τη Θεσσαλονίκη όπου ζει με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. 

Παναγιώτης Κώστογλου

O Παναγιώτης Κώστογλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1984 και είναι παντρεμένος με τη Σουσάννα. Από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται ως Στρατιωτικός. Το 2010 έλαβε το πτυχίο απ’ το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι Λάρισας και το 2019 ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο τμήμα της Ορθόδοξης Θεολογίας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Ασχολείται με την ποίηση τα τελευταία δώδεκα χρόνια και ποιήματά του έχουν φιλοξενηθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά.

IMG_9640.jpg
Image by Lucia Macedo
Παύλος Κ. Λαζάνης Ιωάννου

Ο Παύλος Κ. Λαζάνης Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι το 1970. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη Γαλλία και στην Ελλάδα και κατέγραψε τις τοπικές ιδιορρυθμίες και των δύο χωρών μέσα από τη δική του ματιά. Τα πρόσωπα, τα γεγονότα και οι καταστάσεις που περιγράφει ζωντανεύουν με χιούμορ μέσα από μία κοινωνική διάσταση.